Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Lexmark M 5155
445 2071 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 8 og 16, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til visse modeller fra Lexmark sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale tonerpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Lexmark Printerpatroner M 5155

  • Lexmark Printerpatroner M 5155