Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Lexmark M 3150
432 3469 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 8:00 og 16:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler en lang række tonerpatroner til -printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din M 3150. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din -printer, også kompatible tonerpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere fra findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Lexmark Printerpatroner M 3150

  • Lexmark Printerpatroner M 3150