Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Lexmark M 1242
361 3069 DKK

Vi sælger et stort udvalg af tonerpatroner til printere fra , og herunder ser du udvalget af patroner til din M 1242. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse modeller fra findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Læs mere

Følgende tonere passer til Lexmark Printerpatroner M 1242

  • Lexmark Printerpatroner M 1242