Kyocera

Kyocera

Ejer du en printer fra Kyocera, finder du et bredt udvalg af printerpatroner i vores webshop. Uanset om din printer er fra KM, FS eller ECOSYS-serien. Og du er helt sikker på ikke at komme til at betale for meget for din printerpatron med BilligToners prisgaranti.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Prisgaranti på kompatible Printerpatroner til Kyocera

I 1959 grundlagde Kazuo Inamori virksomheden Kyoto Ceramic Co., Ltd., som i begyndelsen producerede keramik, for eksempel isolerende enheder, der blev brugt i fjernsynsbilledrør. Men som tiden gik, begyndte virksomheden også at producere printere. Det nuværende navn, Kyocera, fik virksomheden først i 1982. Kyocera fremstiller i dag mange forskellige produkter, fx solcelleanlæg, kopimaskiner, industriel keramik, telekommunikationsudstyr, skæreredskaber, elektroniske komponenter, halvledere og komponenter til læge- og tandlægeimplantater. Og selvfølgelig også printere og printerpatroner.

Det er gennem opkøb af andre selskaber, at Kyoceras produktion er vokset til at omfatte meget andet end bare keramiske produkter, og med købet af kopimaskineproducenten Mita Industrial Co., Ltd. i 2000 blev printere og printerpatroner en del af Kyoceras produktportefølje. Den del af virksomheden, der producerer printere, fik navnet Kyocera Mita Corporation med hovedsæde i Osaka. Derudover har firmaet datterselskaber i mere end 25 lande. Herhjemme ligger KYOCERA Document Solutions i Glostrup, hvorfra det danske marked serviceres.

I de sidste tredje år er det gået rigtig godt for Kyocera, som i 2011 kunne bryste sig af en årlig omsætning på 15,3 mia. USD og i alt 66.608 medarbejdere. Den store succes skyldes blandt andet Kyoceras laserprintere, der anvendes af mange arbejdsplader kloden rundt, men i private hjem, hvor Kyoceras effektive og driftsikre printere altid sørger for at hver enkelt udskrift er uden fejl og mangler.

I vores webshop finder du printerpatroner til Kyocera printere i flere af serierne – nemlig Kyocera KM, Kyocera FS, Kyocera TASKALFA og Kyocera ECOSYS. Nogle af disse Kyocera printere er farveprintere, og hos BilligToner finder du selvfølgelig printerpatroner i alle fire farver: sort, magenta, cyan og gul.

Af disse printerpatroner er nogle af dem kompatible. Det betyder, at patronerne ikke er produceret af Kyocera, men af en tredjepart. Så kan vi nemlig holde priserne på printerpatronerne helt i bund. Der er dog ingen grund til at frygte, at du får dårlige prints med udtværede farver – de kompatible printerpatroner giver tværtimod prints i høj kvalitet.

Og leveringen er altid billig hos BilligToner – uanset om du aflægger ordre på én eller ti printerpatroner. Og vores hurtige levering er vores varemærke: På hverdage afsender vi dine Kyocera printerpatroner samme dag, hvis blot du bestiller inden klokken 17.