HP CE285A

CE285A er et af vores bedst sælgende produkter fra HP. CE285A er en sort laserpatron, som passer til flere HP printere i den populære LaserJet-serie, som er en af HP’s største succeser til dato. HP LaserJet fås både som almindelige laserprintere og som multifunktionsprintere, hvor printeren er udstyret med en scanner. Begge printere er velegnede til mindre arbejdspladser, men flere og flere hjem har efterhånden også anskaffet sig en HP LaserJet i erkendelsen af, at hele familien ofte har mange udskriftsopgaver – fra studierapporter og arbejdsoplæg til festsange og feriebilleder. Af samme grund oplever vi en stigende efterspørgsel efter CE285A tonere til private kunder, ligesom der er flere og flere erhvervskunder, som har anskaffet sig en HP LaserJet-printer og derfor benytter sig af BilligToners gode priser på CE285A tonere.

LaserJet-printerne er nogle af verdens mest energieffektive printere, og du tager derfor samtidig hensyn til miljøet, når du er ejer af en HP LaserJet. Hos BilligToner har vi også fokus på miljørigtige løsninger, hvorfor vi støtter op om miljøvenligpakning og er certificeret som en CO2-neutral webshop. Så når du køber din CE285A toner hos BilligToner, kan du gøre det med god samvittighed. Og vi opfordrer naturligvis til, at du sparer på papiret og printer på begge sider, så din HP printer belaster naturen mindst mulig.

Når du køber produkter til din HP printer – for eksempel CE285A tonere – hos BilligToner, er du desuden sikret som forbruger, idet vi er godkendt af e-handelsfonden og vores webshop har fået e-mærket. Det betyder, at du får en unik køberbeskyttelse, der blandt andet indeholder en økonomisk sikring på op til 10.000 kr. pr. handel, når du handler produkter til HP eller andre mærker hos os. Desuden har du altid adgang til e-mærkets gratis forbrugerhotline. Vores mål er at få glade og tilfredse kunder, og skulle du opleve problemer med leveringen eller dit produkt, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.