Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Bestsellere HP 62

HP62 forhandles både i almindelig størrelse og i en særlig XL-størrelse (high capacity), som i den sorte farve giver tre gange så mange udskrifter. Og begge størrelser fås både som originale og kompatible udgaver, som passer til de samme printere, de fleste i HP’s populære serier OfficeJet og Envy. For eksempel HP OfficeJet 200, HP OfficeJet 5700, HP Envy 5600 og HP Envy 7600. Endelig fås den originale blækpatron i en rabatpakke, hvor du får en sort patron og en farvepatron til en reduceret pris.

I 1939 grundlagde William Redington Hewlett og David Packard HP i en lille garage i Californien – og siden er det gået stærkt. I 2009 var HP verdens førende computerproducent, ligesom koncernen var en ikke ubetydelig spiller på printermarkedet, som HP gjorde sit indtog på i 1984. Denne status som en af verdens førende producenter af printere har de formået fastholde den dag i dag, hvor udbredelsen af tablets og andre digitale skærmenheder stadig ikke for alvor har formået at true behovet for printere; de fleste vil gerne læse deres dokumenter på rigtigt papir, og på mange arbejdspladser printes der som aldrig før.

Har du brug for lidt mere end en printer, er en multifunktionsprinter, for eksempel i HP’s Envy serie, et rigtig godt valg. Her får du ud over farveprinter også en scanner, så du kan få dine papirdokumenter og fotografier digitaliseret og oven i købet anvende din printer som fotokopimaskine. En ideel løsning til hjemmekontoret. HP62 passer til flere af HP’s Envy printere – på listen her nedenfor kan du se til hvilke – og hos BilligToner bestræber vi os på at holde markedets laveste priser. På alle vores kompatible HP62 blækpatroner er deres således prisgaranti – læs mere under Kundeservice i menuen ovenfor. Her kan du også læse om vores 100 % tilfredshedsgaranti, fortrydelsesret og meget mere.