Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Bestsellere HP 301

HP 301 patroner til din blækprinter forhandles både som sorte patroner og farvepatroner. Desuden fås XL patronerne både som originale og kompatible patroner, så du har mulighed for at spare gode penge på dit køb. Faktisk over en tredjedel af prisen. Og der er god grund til at investere i XL udgaverne – de printer op til 480 sider, mens de almindelige patroner til sammenligning kun printer 190 sider. Så du sparer både tid og penge. De originale patroner fås desuden i en rabatpakke, hvor du får en sort patron samt en farvepatron til en reduceret pris, samt i en XL twin pakke, hvor du får to sorte XL patroner.

HP 301 passer til en lang række printere i serierne OfficeJet, DeskJet og Envy, blandt andre HP OfficeJet 2600, HP OfficeJet 4630, HP DeskJet 2050, HP DeskJet 3050 og HP Envy 5530. Printerne i disse serier er HP’s mest udbredte til privat brug, og mange danske hjem har allerede anskaffet sig en af de populære HP-produkter, som er velegnede til mindre udskriftsopgaver, herunder også udskrifter af billeder og grafik. Printerne i Envy-serien er større og indeholder en scanner, der gør det muligt også at bruge din printer som fotokopimaskine. HP Envy er derfor velegnet til den mindre hjemmearbejdsplads, hvor der er behov for både at printe og kopiere dokumenter.

Vi anbefaler, at du sørger for at bruge din HP printer jævnligt, eventuelt at du bare printer en enkelt side med nogle ugers mellemrum, for at printdysserne i HP 301 patronerne ikke tørrer ud og bliver tilstoppede. Nogle printere har en automatisk funktion, der sørger for at modvirke dette, men det kræver, at din HP printer er tilsluttet strømforsyningen hele tiden. Ved at sørge for, at printerens dysser ikke tørrer ud, er du sikret, at dine 301 patroner holder længere, så du får fuldt udbytte af dem.