Dymo

Dymo

Hos BilligToner fører vi også labels til Dymo printere, som er en populær måde at lave sine egne labels og mærkater på. Den lille praktiske Dymo labelprinter printer hurtigt og effektivt de labels, du har brug for – derhjemme eller på arbejdet.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Billige Dymo labels

Hvis du mangler en måde at lave dine egne mærkater og labels på, så er Dymo det helt rigtige valg. Blot sæt labeltapen i, og du er klar til at lave for eksempel selvklæbende etiketter og navneskilte, så du kan holde styr på varebeholdningen på dit lager. Gennem tiden har Dymo vundet stor udbredelse, og den lille, smarte håndprinter er blevet et værktøj, som mange har svært ved at undvære, når der skal printes labels til forretningen eller hjemmet.

I 1958 etablerede Rudolph Hurwich sin virksomhed Dymo Industries i Californien, og sidenhen er Dymo blevet verdensberømt for de praktiske, letanvendelige labelprintere. Til at begynde med sørgede en trykkemekanisme for at præge teksten på små plastikstrimler, men senere opfandt man nye teknikker til at overføre bogstaverne til tapen. De originale Dymo prægeprintere er stadig i handlen, fordi det efterspørges af designere, der går efter et vintage-udtryk, men de fleste anvender moderne Dymo printere isat standard tape.

I en årrække havde Dymo Industries sit hovedsæde i San Francisco, men i 1978 blev virksomheden opkøbt af svenske Esselte. Labelprintere, der kørte på batteri, vandt stor popularitet fra 1990 og frem, og i dag er det Newell Rubbermaid, der ejer Dymo. Og de håndholdte Dymo printere er stadig populære og sælges i det meste af verden ud over en lang række af Dymos andre produkter til kontoret og arbejdspladsen, herunder Dymo standard tape.

BilligToner fører tape og labels til en lang række af Dymos labelprintere, herunder MobileLabeler, LabelManager 420P, LabelWriter Wireless, LabelManager 280, LabelManager 160, LabelWriter 450 Duo, LabelWriter 4XL, LabelManager 500TS, LabelWriter 450 Twin Turbo, LabelManager PnP, LabelManager 360D, LabelWriter 450, LabelManager 210D og LabelWriter 450 Turbo.

Vi anbefaler, at du renser overfalden godt med husholdningssprit, inden du sætter dine Dymo labels på. Derved er du sikker på, at skidt eller støv er af vejen, så Dymo mærkaterne holder længere og ikke falder af.

Lige siden de første Dymo labelprintere blev lanceret i 1958, er der sket meget. I dag er Dymo en topmoderne printer, der kan overføre bogstaver, tal og grafik fra andre enheder og udskrive flere forskellige slags labels, fx kabelbinderetiketter, stregkoder og krympeflexetiketter.

I vores webshop forhandler vi labels og tape til mange af Dymos labelprintere – blot vælg Dymo under ’Mærke’ og herefter serie og model.