Canon SmartBase PC 1230 d

PC 1230 d Canon
Canon SmartBase PC 1230 d
601 601 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard SmartBase PC 1230 d. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon SmartBase PC 1230 d

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her

 1. Kompatibel toner

  Med vores kompatible tonere og patroner får du en patron, der er fremstillet af en uafhængig producent. Den kompatible patron giver virkelig værdi for pengene.
  Køb 2 kompatible tonere, og få FRI fragt!
 2. Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  5000 sider / 0,12 kr. pr. side
  Sort
  601 kr.
  Opdateres
  Ikke på lager
  Skaffevare
  Denne vare lagerføres ikke men kan skaffes. OBS! Varen købes først hjem, når vi har modtaget din ordre. Ordre på bestillingsvarer kan som udgangspunkt ikke annulleres eller returneres.