Canon SmartBase PC 1210 d

PC 1210 d Canon
Canon SmartBase PC 1210 d
601 601 DKK

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard SmartBase PC 1210 d. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon SmartBase PC 1210 d

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her