Canon SmartBase PC 1200

PC 1200 Canon
Canon SmartBase PC 1200
601 601 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard SmartBase PC 1200. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon SmartBase PC 1200

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her