Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Canon SmartBase MP 730 Photo

MP 730 Photo Canon
Canon SmartBase MP 730 Photo
48 146 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard SmartBase MP 730 Photo. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Læs mere

 1. Original XL blækpatron

  Her får du en nyproduceret toner/patron fra samme producent, som har fremstillet din printer.
 2. Canon BCI-3eBK / 4479A002 sort XL blækpatron - Original
  Canon BCI-3eBK / 4479A002 sort XL blækpatron - Original
  500 sider / 0,29 kr. pr. side
  Sort
  Forventet levering:
  4-6 hverdage
  146,00 kr.
  Opdateres
  Få på lager