Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Canon SmartBase MP 700 Photo

MP 700 Photo Canon
Canon SmartBase MP 700 Photo
48 146 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard SmartBase MP 700 Photo. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Læs mere

 1. Original XL blækpatron

  Her får du en nyproduceret toner/patron fra samme producent, som har fremstillet din printer.
 2. Canon BCI-3eBK / 4479A002 sort XL blækpatron - Original
  Canon BCI-3eBK / 4479A002 sort XL blækpatron - Original
  500 sider / 0,29 kr. pr. side
  Sort
  Forventet levering:
  4-6 hverdage
  146,00 kr.
  Opdateres
  Få på lager