Canon Satera LBP 5500

LBP 5500 Canon
Canon Satera LBP 5500
0 0 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Satera LBP 5500. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere