Canon Satera LBP 5000

LBP 5000 Canon
Canon Satera LBP 5000
181 221 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Satera LBP 5000. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere