Canon Pixus MP 740

MP 740 Canon
Canon Pixus MP 740
0 0 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Pixus MP 740. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Pixus MP 740

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer