Canon Pixus 320 I

320 I Canon
Canon Pixus 320 I
46 46 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Pixus 320 I. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Pixus 320 I

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

96% positive anmeldelser

Se de nyeste her