• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Pixma Canon
Canon

Canon Pixma

Billige blækpatroner til Canon Pixma

Pixma er Canons populære inkjet-serie, som har vundet stor udbredelse, både på hjemmekontoret og hos mindre virksomheder. Modellerne er både stilfulde og kompakte, og ved hjælp af Canons enestående printhovedteknologi FINE får du den ene udskrift efter den anden i superb kvalitet.

FINE benytter sig af en blækplacering med høj nøjagtighed, som opnås ved, at en lang række mikroskopiske blækdyser er placeret tæt ved siden af hinanden. FINE-teknologien betyder endvidere, at du kan printe hurtigt og dermed effektivisere dit arbejde.

Canon har eksisteret siden 1937, og de mange års erfaring har betydet, at virksomheden i dag udgør en af verdens førende inden for printerteknologi. I 2009 opnåede virksomheden en fjerdeplads på Fortune World’s Most Admired Companies, og på verdensplan har Canon i dag 245 virksomheder.

”At leve og arbejde sammen til fælles bedste” – eller på japansk: Kyosei – er opskriften på Canons virksomhedsfilosofi. Derfor har miljøhensyn en høj prioritet hos Canon, der udvikler sine produkter under hensynstagen til ressourcebevaring, energivenlighed og anvendelse af ufarlige stoffer. Og det naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

BilligToner forhandler såvel originale som kompatible blækpatroner til Canons Pixma-printere – og både i sort og farver. I nogle tilfælde fås patronerne også i XL-størrelse, som giver endnu flere print. Hvis du vælger de kompatible patroner frem for de originale, sparer du oven i købet penge. Udskriftskvaliteten er den samme – og skulle du alligevel opleve problemer, ombytter vi eller refunderer det fulde beløb uden diskussion. Kontakt blot vores kundeservice mandag til fredag fra kl. 8 til 17 eller skriv en mail til info@billigtoner.dk med dine spørgsmål eller kommentarer.

Er din Canon Pixma-printer løbet tør for blæk, finder du hurtigt hjælp på BilligToner.dk. Hvis du bestiller inden kl. 17 på hverdage, afsender vi nemlig lagerførte varer samme dag. Samtidig kan du nyde godt af vores billige levering med GLS – uanset størrelsen på din bestilling.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.