Canon PC D 450

D 450 Canon
Canon PC D 450
191 593 DKK
3 5 1

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC D 450. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC D 450

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her