Canon PC D 440

D 440 Canon
Canon PC D 440
191 577 DKK

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC D 440. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC D 440

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her