Canon PC 941

Canon
Canon PC 941
331 1308 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 941. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 941

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her