Canon PC 330 / L

330 / L Canon
Canon PC 330 / L
331 1308 DKK

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 330 / L. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 330 / L

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her