Canon PC 310

Canon
Canon PC 310
331 1308 DKK

Vi sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 310. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 310

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her