Canon PC 170

170 Canon
Canon PC 170
331 1123 DKK
5 5 1

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 170. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

99% positive anmeldelser

Se de nyeste her