Canon PC 160

160 Canon
Canon PC 160
331 1114 DKK
5 5 1

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 160. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 160

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

89% positive anmeldelser

Se de nyeste her