Canon PC 1080 f

1080 f Canon
Canon PC 1080 f
601 601 DKK

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 1080 f. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 1080 f

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her