Canon PC 1061

1061 Canon
Canon PC 1061
601 601 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 1061. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 1061

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her

 1. Kompatibel toner

  Med vores kompatible tonere og patroner får du en patron, der er fremstillet af en uafhængig producent. Den kompatible patron giver virkelig værdi for pengene.
  Køb 2 kompatible tonere, og få FRI fragt!
 2. Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  5000 sider / 0,12 kr. pr. side
  Sort
  601 kr.
  Opdateres
  Ikke på lager
  Skaffevare
  Denne vare lagerføres ikke men kan skaffes. OBS! Varen købes først hjem, når vi har modtaget din ordre. Ordre på bestillingsvarer kan som udgangspunkt ikke annulleres eller returneres.