Canon PC 1061

1061 Canon
Canon PC 1061
601 601 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 1061. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 1061

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her