Canon PC 1060 / f

1060 / f Canon
Canon PC 1060 / f
601 601 DKK

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 1060 / f

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her

 1. Kompatibel toner

  Med vores kompatible tonere og patroner får du en patron, der er fremstillet af en uafhængig producent. Den kompatible patron giver virkelig værdi for pengene.
  Køb 2 kompatible tonere, og få FRI fragt!
 2. Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  Canon TONER M / 6812A002 sort toner - Kompatibel
  5000 sider / 0,12 kr. pr. side
  Sort
  601 kr.
  Opdateres
  Ikke på lager
  Skaffevare
  Denne vare lagerføres ikke men kan skaffes. OBS! Varen købes først hjem, når vi har modtaget din ordre. Ordre på bestillingsvarer kan som udgangspunkt ikke annulleres eller returneres.