Canon MF 5940 Dn

5940 Dn Canon
Canon MF 5940 Dn
231 1157 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MF 5940 Dn. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon MF 5940 Dn

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her