Canon LBP 6680 / X

6680 / X Canon
Canon LBP 6680 / X
231 1064 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 6680 / X. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 6680 / X

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her