Canon LBP 6650 / DN

6650 / DN Canon
Canon LBP 6650 / DN
231 1157 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 6650 / DN. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 6650 / DN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her