Canon LBP 558 i

558 i Canon
Canon LBP 558 i
0 0 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 558 i. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 558 i

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer