Canon LBP 470

Canon
Canon LBP 470
0 0 DKK

Siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 470. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 470

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer