Canon LBP 3000

3000 Canon
Canon LBP 3000
191 638 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 3000. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 3000

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her