Canon LBP 27

Canon
Canon LBP 27
431 431 DKK

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 27. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 27

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her