Canon LBP 1310

1310 Canon
Canon LBP 1310
0 0 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 1310. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 1310

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer