Canon LBP 1000

1000 Canon
Canon LBP 1000
0 0 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vi forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 1000. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 1000

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer