Canon LaserShot LBP 5800

LBP 5800 Canon
Canon LaserShot LBP 5800
0 0 DKK

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserShot LBP 5800

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer