Canon LaserShot LBP 3360

LBP 3360 Canon
Canon LaserShot LBP 3360
191 231 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Vi sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserShot LBP 3360. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserShot LBP 3360

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her