Canon LaserShot LBP 2810

LBP 2810 Canon
Canon LaserShot LBP 2810
0 0 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserShot LBP 2810. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserShot LBP 2810

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer