Canon LaserBase MF 5750

MF 5750 Canon
Canon LaserBase MF 5750
431 431 DKK

BilligToner forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserBase MF 5750. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserBase MF 5750

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

96% positive anmeldelser

Se de nyeste her