Canon LaserBase MF 5700

MF 5700 Canon
Canon LaserBase MF 5700
431 431 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vi tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserBase MF 5700. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserBase MF 5700

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her