Canon LaserBase MF 5630

MF 5630 Canon
Canon LaserBase MF 5630
431 431 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserBase MF 5630. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserBase MF 5630

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her