Canon LaserBase MF 3222

MF 3222 Canon
Canon LaserBase MF 3222
431 431 DKK

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserBase MF 3222. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserBase MF 3222

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her