Canon LaserBase MF 3220

MF 3220 Canon
Canon LaserBase MF 3220
431 431 DKK

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserBase MF 3220

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her