Canon LaserBase MF 3112

MF 3112 Canon
Canon LaserBase MF 3112
431 431 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserBase MF 3112. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LaserBase MF 3112

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her