Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Canon imageRUNNER 3250

3250 Canon
Canon imageRUNNER 3250
531 531 DKK

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageRUNNER 3250. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Læs mere

 1. Kompatibel XL toner

  Med vores kompatible tonere og patroner får du en patron, der er fremstillet af en uafhængig producent. Den kompatible patron giver virkelig værdi for pengene.
 2. HP 82X / C4182X sort XL toner - Kompatibel
  HP 82X / C4182X sort XL toner - Kompatibel
  20000 sider / 0,03 kr. pr. side
  Sort
  Forventet levering:
  Leveringstid er pt. ukendt
  531,00 kr.
  Opdateres
  Ikke på lager