Canon imageCLASS MF 5850 / DN

MF 5850 / DN Canon
Canon imageCLASS MF 5850 / DN
231 1064 DKK

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS MF 5850 / DN. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS MF 5850 / DN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her