Canon imageCLASS MF 5770

MF 5770 Canon
Canon imageCLASS MF 5770
431 431 DKK

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS MF 5770. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS MF 5770

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her