Canon imageCLASS MF 5730

MF 5730 Canon
Canon imageCLASS MF 5730
431 431 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imageCLASS MF 5730. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon imageCLASS MF 5730

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

95% positive anmeldelser

Se de nyeste her